Rhoda Scott

 2009.03.18. 22:01

Na gondoltam anyám születésnapjára veszek két jegyet Rhoda Scott koncertjére. A Margitszigeti Szabadtéri Szinpadon lesz. MIntha régebben hallottam volna anyámat hogy emlegette ezt a zenészt. Gondoltam örülni fog neki. Elküldtem neki levélben (igaz levél érted, igazi) egy meghívót meg születésnapi köszöntőt. Ma hívott hogy megkapta a levelet. Váháháháhá meg hogy igen mintha rémlene neki ki az a Rhoda Scott. Bazzzzz... azt hittem régi kedvence :))) Na mindegy azért örült neki. Meg még úgysem járt nálam Budapesten, majd most fog.

túlélni

 2009.03.14. 13:09

Kéne egy jót enni de azt hiszem ma is valami gyorséttermi kaja lesz. Elkezdtem tojást sütni de félbehagytam. Elég érzékeny vagyok a szagokra és forró olaj meg nyerstojásszag volt a konyhában. Nem fejeztem be mert úgysem ettem volna meg.

Múlt hétvégén a kínai kajálda jó volt meg utána a rétesház. Kicsit giccses hely ez a "rétes house" de most épp szoktatóban vagyok giccsügyileg, úgyhogy nem volt baj.

Lehet elmegyek délután az Alexandrába könyveket bogarászni. Majd meglátom mennyire szédülök. Láttam kiadtak egy csomó Bukowskit, ami régen az egyik kedvencem volt. Lehet megveszem a Postát. Ez az első regénye. Majd megírom hogy tetszett-e.

kínai kölkök :)

 2009.03.07. 14:01

Giccs

 2009.03.07. 08:10

Van egy könyv, Jorge Amado Az éjszaka pásztorai c. műve. Elég régen olvastam de a mai napig nem tudok rájönni hogy giccs-e vagy szépirodalom. Valószínűleg mindkettő egyszerre. Olyan, mint egy képek nélküli képregény. Feketével nyomtatva fehér papírra, de a szavak színeivel festve tarkára. Metaforáktól hemzseg az egész könyv, olyanoktól hogy kedvem volt többször is elolvasni egy mondatot és közben azon nevettem hogy bazzz.... ez micsoda fura alak ez az Amado. Nem emlékszem pontosan de azt hiszem a tengert döglött szamárhoz hasonlítja és mégis azt érzi az ember hogy igen, oda akarok menni és mindenképpen látni akarom. Kb. ez a giccs. Meg ez a szépirodalom.

Daru

 2009.02.15. 12:00

Kicsit gyakoroltam origamizni.

Tyskie

 2009.02.13. 22:57

Lengyel sört iszom. Oryginalna receptura Nigdy ne jezdze po alkoholu

A kertész

 2009.02.08. 14:29

Kertészkedni vágytam. Megmetszettem a két futórózsát az körfolyosón. Életemben most csináltam először ilyet rózsán. Szőlőn is csak egyszer vagy kétszer. De igyekeztem a rügy felett vágni, a metszéssel úgy vigyázni hogy ne a sebből folyó nedv ne fojtsa meg a rügyet. Jól megvágtam a két futót, remélem nem veszik zokon és szépet virágoznak majd.

Őt még a tavalyi termésből fotóztam:

Marhára

 2009.02.07. 09:00

Marhára marhára marhára marhára

Ezt muszáj volt leírnom. Már ötödjére törlöm ki ezt a fokozó jelzőt a leírt mondataimból. Nem is szeretem használni és mégis.

Reggel

 2009.02.07. 08:55

Elfelejtettem kikapcsolni az ébresztőórát, úgyhogy hétkor elindult a beboot. Gondoltam akkor legyen a szomszédnak is szar egy kicsit, bekapcsoltam a rádiót hátha mondanak valami érdekeset. Persze nem. Még mindig fáj a fejem, egy ideje már szinte minden reggel. Nem alszom eleget. Mindegy egy kávé segít. Vagy kettő, majd meglátom.

Plethora

 2009.02.01. 21:16

Még Egy Esélyt

 2009.01.31. 14:32

Berágtam, megnéztem a netet mennyibe kerül egy új mosógép a rég helyett amelyik kibszott velem.
Mondjuk egy ilyen nem lenne rosz.Aztán az árak láttán úgy döntöttem kap az öreg Electrolux még egy esélyt. Majd figyelek rá. Azt hiszem azért pisilt maga alá mintegy 50 liter vizet mert nem érzékelte a súlyautomata azt az egyetlen gyapjúpulóvert amit a gyapjúprogram miatt külön akartam kimosni. Amikor belevágtam a víz feltörlésére beáldozott 6 törölközőt zokszó nélkül engedett bele normális mennyiségű vizet és most mos.... lehet hogy meglegyintette a végzet szele és összekapta magát. Helyes.

Szarszombat

 2009.01.31. 12:41

Ma már túl vagyok egy mosógépes elázáson, egy órányi mezitlábas hidegvizes tapicskolásban, lóg a belem a hajolgatástól, ahogy a vizet szedtem fel egy törölközővel, miközben azt vártam mikor jön üvöltve az öreglány aki alattam lakik, hogy felelősségre vonjon és rámverje a lakásának komplett újrafestését, na meg köhögök is mostmár úgyhogy visszamásztam az ágyba elinditani a recovery processt de később az éhség csak kihajtott hogy megegyek egy kiflit de úgy remegett a lábom a hideg kövön hogy később már én is remegtem ezért a számat is elharaptam belül, úgyhogy nézettem milyen piros a vérem a mosdókagylóban, és ha már ott voltam gondoltam engedek egy jó forró fürdőt hogy felmelegedjek de mikor ellenőriztem hogy jó lesz e a víz kiderül hogy tök hideg, illetve alig langyos szóval elzártam és mostmár csak arra vágyok hogy elteljen ez a szar nap.

Tar Sándor

 2009.01.25. 20:23

Bevallom nem igazán ismerem a kortárs magyar irodalmat. De a kocsiban utazva szombaton a Bartók rádiót hallgattam és egy irodalmi műsorban Tar Sándorról volt szó. Azt mondták, az emberi nyomorúságról írt a könyveiben. Nos, akkor azt hiszem veszek egyet s elolvasom.

 

Bebop

 2009.01.22. 23:24

Na elég volt a napból. Megiszom az utolsó korty olcsó whiskyt és lehet hogy megnézek egy Cowboy Bebopot.
 

Csat

 2009.01.22. 22:36

Találtam egy becsomagolt hajcsatot a kocsim csomagtartójában. Nem tudom kié...Most itt van az asztalomon. Kicsit várok még háha rájövök, lehet én vettem valakinek. Vagy, hogy ki dobálta szét a holmiját odabenn.

Címkék: csat

süti beállítások módosítása